Prinsessat lehti

  • Posted on July 12, 2011 at 1:42 pm

Disney prinsessat ovat jokaisen pikkutytön suosikkihahmoja vuodesta toiseen. Monet prinsessahahmot ovat tuleet tutuiksi laadukkaista ja hyvin tehdyistä prinsessaelokuvista, joita on nähty vuosien varrella suomenkin televisiossa ja teattereissa. Kaikki Disneyn elokuvat ovat laadukkaasti toteutettu ja dupattu todella mallikkaasti, jotta myös perheen pienimmät ovat voineet nauttia näiden elokuvien katselusta ilman että vanhempien tarvitsee olla tekstin lukijana pienemmille.

Lapset voivat myös tutustua Disneyn prinsessoihin lukemisen kautta Prinsessa lehden kanssa. Prinsessa lehti sisältää monia pieniä ihastuttavia tarinoita ja tekemistä pienille tytöille ja miksei myös siinä samalla vähän pikku- ja isoveljillekin. Lehden mukana tulee aina joku pieni kiva tilaajalahja, jonka kanssa voi leikkiä ihan oikeata prinsessa sopivan asusteen kanssa. Prinsessasauvat sekä korut ovat yleisiä pieniä lahjoja, joita lehden mukana tulee. Näistä lehdistä riittää paljon lukemista ja kauniit kuvat jäljittelevät hienosti elokuvien tunnelmaa ja täydentävät prinsessoiden tarinoita elokuvien ulkopuolelta.

Pelkät sadut eivät ole lehden antia vaan sieltä löytyy myös muuta tehtävää ja askartelua. Lehden sivuilla on myös väritystehtäviä kuin myös askarteluohjeita, joiden avulla voi tehdä itselleen kotona omia prinsessan tarvikkeita kuten kruunuja ja taikasauvoja. Myös lapsille sopivia ruokaohjeita löytyy lehden sivuilta joita voi pienimmät oman elämän sankarit tehdä aikuisten kanssa. Leivontaohjeita voi tehdä vaikka joka kerta yhdessä lapsen kanssa kun lehti ilmestyy ja näin saa mukavan harrastuksen jota tehdään säännöllisesti ja lapsi oppii samalla uusia taitoja keittiössä, joista on hänelle paljon hyötyä myöhemmin, kun itse valmistaa välipaloja sekä ruokaa itselleen.

Leave a Reply

Add Your Comment