Prinsessa Belle

  • Posted on October 15, 2010 at 11:56 am

Belle on kaunis ja todella hyväsydäminen tyttö. Kaikki pitävät hänestä, koska hän haluaa kaikille aina vain pelkkää hyvää. Disneyn Prinsessa Belle lukee paljon kirjoja ja tietää paljon maailmasta. Prinsessa Belle uneksii jännittävistä seikkailuista ja prinsessaelämästä. Tämä Disney prinsessa ei ehkä ole se perinteisin prinsessa hahmo ja sadussa häntä ei oikeana prinsessana oikein pidäkään, kun hän asuu vaatimattomasti isänsä kanssa. Myöhemmin hänestä kuitenkin tulee oikea prinsessa, kun elokuvassa päästään loppuun asti.

Belle on kotoisin köyhästä perheestä, hänen isänsä on köyhä kulkumies. Isä ja Belle rakastavat toisiaan ja huolehtivat toinen toisistaan. Ilkeä hirviö nappaa Bellen isän, mutta Belle on niin rohkea, että haluaa mennä hirviön vangiksi isänsä puolesta. Belle pelkää hirviötä aluksi, mutta huomaa pian, että hirviöllä on pinnan alla hyvä sydän. Belle ystävystyy linnan talousesineiden kanssa, jotka ovat oikeasti linnan palvelijoita, jotka on loihdittu esineiksi. Hirviö voittaa Bellen sydämen ja lopulta kaikki päättyy onnellisesti, kun Belle ja Hirviö rakastuvat toisiinsa. Hirviöstäkin tulee rakastava ja ihana. Belle suutelee hirviötä, joka muuttuukin prinssiksi. Linna muuttuu takaisin upeaksi prinsessalinnaksi ja palvelijoistakin tulee taas ihmisiä. Selviää, että linna ja Hirviö on aikoinaan taiottu kiroukseen, jonka voi ainostaan suudelma pelastaa. Bellestä tulee Prinsessa Belle ja he asuvat onnellisena kaunissa prinsessalinnassa.

Belle on monen tytön lempiprinsessa, sillä hän on niin viehättävä. Hän on myös hyvä esikuva, sillä hänellä on hyvä tahto ja hän luo onnellisuutta ympärilleen.

princess belle peli

Leave a Reply

Add Your Comment